Wie is 3DCopyCenter

3DCopycenter is een 3D-printservice en 3D-Print materialenshop gevestigd in Amersfoort. Wij richten ons op 3D-printen met polymeren/kunststoffen voor zowel bedrijven als particulieren.

Na jaren met 3D-printtechnieken gewerkt te hebben ben ik 3DCopyCenter gestart met als doel het ‘mainstream’ maken van 3D-printen als lokale productie methode. Vooralsnog wordt 3DCopyCenter vooral door mij persoonlijk gerund maar ik zou dit niet kunnen zonder de support van mijn geweldige vrouw en de samenwerking met mijn leveranciers.

De belangrijkste kernpunten van 3DCopyCenter zijn;

  • Wij verkopen alleen waar we zelf 100% achter staan. Alle materialen worden uitvoerig getest en we zijn officieel reseller van al onze producten.
  • Kwaliteit staat boven kwantiteit. Wij verkopen geen super goedkope bulk artikelen maar alleen A-merken met kwaliteitsgarantie.
  • Goed advies is het halve werk. Dankzij jaren ervaring en uitvoerige testen kunnen we het juiste materiaaladvies geven voor elke toepassing.
  • Wij hebben respect voor mens en milieu. Wij printen op 100% Nederlandse groene stroom en proberen zoveel mogelijk verpakkingsmaterialen te recyclen. Hier zitten nog steeds uitdagingen in.

Voor meer informatie kan je altijd contact met ons opnemen.

Vriendelijke groet,

Joury Galis